Home Contact English

PiT! HR SHARE & DARE

De HR SHARE & DARE bijeenkomsten zijn een initiatief van PiT! hr specialists om directeuren en HR professionals met elkaar te laten sparren en elkaar te inspireren over actuele en interessante HR topics in een veilige omgeving.

Aanmelden:
Heeft u interesse om een HR SHARE & DARE bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden via aanmelden@pithr.com. Iedere maand wordt in de nieuwsbrief het onderwerp voor de eerstvolgende HR SHARE & DARE bekend gemaakt.

Data toekomstige HR SHARE & DARE bijeenkomsten:

In het kader van ons 5 jarig bestaan hebben wij een bijzondere HR SHARE & DARE.


Maandag 15 november
Kennissessie bij Flora Holland 'Ontbijtsessie in Aalsmeer'

In het kader van ons jubileum zijn wij te gast bij onze relatie Flora Holland in Aalsmeer, onder velen ook bekend onder de voormalige naam: Bloemenveiling Aalsmeer.

In samenwerking met PiT! zal Flora Holland een ontbijtsessie verzorgen over de interne HR projecten 'Laaggeletterdheid' en 'Cultuur'. Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding.

Het programma begint om 08.00 uur en eindigt uiterlijk om 11.00 uur. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tijdig reserveren is dan ook aan te bevelen, dit kan via aanmelden@pithr.com ovv 'Flora Holland'.

"PiT! komt de gemaakte afpraken snel en gedreven na"

Hoofd HRM Ontwikkeling - Flora Holland