Home Contact EnglishPiT! en Banenbeurs werken samen

‘CV Dokter voor beursbezoeker en workshop voor standhouder'


Na de spontane deelname van PiT! hr specialists aan de Banenbeurs 010(Rotterdam) in 2010 is de basis voor een verdere samenwerking gelegd.

De banenbeurs is een uniek concept dat zich richt op werkzoekenden met een (V)MBOof HBO achtergrond die op zoek zijn naar een nieuwe baan in een bepaalde regio.‘Een beurs met dit karakter bestond nog niet.’ licht Dino Sinanovic,organisator Banenbeurs toe. ‘De welbekende Carrièrebeurs richt zich uitsluitendop HBO en WO.’

CV Dokter
‘Wat een succes en geweldige aanvulling van het beursaanbod, dat was mijn eerste reactie toen ik PiT!actief bezig zag op onze editie in Rotterdam vorig jaar als CV dokter.’ vertelt Dino Sinanovic, organisator Banenbeurs.

‘Het opstellen van een CV is een vak apart en dat beseffen wij maar al tegoed.’ aldus Marie Anne Borst, directeur PiT! hr specialists. Een goede eerste indruk is cruciaal en ook in dit digitale tijdperk zorgt die eerste brief of e-mail ervoor dat mensen voor een kennismakingsgesprek worden uitgenodigd.

Tijdens de 5 edities van de Banenbeurs 2011 zal PiT! hr specialists aanwezig zijn om beursbezoekers tips en adviezen te geven op hun CV op basis van hun passie, droombaan en sollicitatietraject.

'Rendement uit je Stand'
Rendement uit je stand! Welke standhouder wil dat nou niet? De Banenbeurs biedt alle standhouders de mogelijkheid om deze speciaal ontwikkelde workshop bij te wonen. Marie Anne Borst zal niet alleen vertellen over gelukservaringen, maar ook over de grootste ergernissen van beursbezoekers. Humoristische situaties zijn hierbij onvermijdelijk!

Recruiten en verkopen zijn namelijk andere disciplines dan een beursstand bemannen. ‘Bij deze visie van Marie Anne sluit ik mij graag aan’ reageert DinoSinanovic. ‘Er wordt te vaak te éénvoudig over gedacht, waardoor alle tijd en energie die er in de voorbereiding heeft gezeten, niet het gewenste resultaat bereiken. Ik wilde alle standhouders naast een kennismakingsmoment iets aanvullends en praktisch meegeven, met deze workshop ‘Rendement uit je Stand’ is dit zeker het geval.’

 
 "PiT! komt de gemaakte afpraken snel en gedreven na"

Hoofd HRM Ontwikkeling - Flora Holland