Home Contact English

Boekpresentatie wordt boeksensatie!

‘Hoera! Ik heb een nieuwe baan' nu verkrijgbaar


Afgelopen vrijdag waren tientallen aanwezigen getuige van de presentatie van het eerste boek van Marie Anne Borst. Na de special in De Telegraaf van afgelopen zaterdag heeft ook BNR nieuwsradio aanstaande vrijdag 3 december een interview met Borst. De eerste druk van ‘Hoera! Ik heb een nieuwe baan' is inmiddels uitverkocht.

Eerste exemplaar
Annemarie Jorritsma-Lebbink, burgemeester van Almere, heeft donderdag 25 november jl. het eerste exemplaar in ontvangst genomen. “Een uitermate verfrissende invulling van dit zo belangrijke en actuele onderwerp. Praktisch toepasbaar en makkelijk leesbaar vergroot dit boek de kans op een succesvolle baan aanzienlijk.” licht Jorritsma toe.

Auteur
De auteur van het boek, Marie Anne Borst, is erg blij met de aandacht voor het boek, maar vooral met de aandacht voor pro actief werknemerschap en duurzaam werkgeverschap. “Nummer één reden om weg te gaan bij een werkgever is omdat afspraken niet worden nagekomen. Door aan het begin van de samenwerking verwachtingen duidelijk uit te spreken en vast te leggen, voorkom je sneller een dure mismatch. Eén van de vele tips uit het boek: Reserveer op de eerste dag tijd voor een helder planningsgesprek."

In de media
In het interview met De Telegraaf (zaterdag 27 november) worden quotes uit het boek geciteerd als “Assertiviteit is het sleutelwoord tot succes.” en “De beste houding om aan je nieuwe baan te beginnen is die van een zelfstarter. Die is immers de architect van zijn eigen loopbaan. Hij is van binnenuit gedreven en blijft niet nodeloos afwachten totdat anderen hem vertellen wat er moet gebeuren.”

Almere Vandaag (vrijdag 26 november) schrijft “ ‘Hoera, ik heb een nieuwe baan' is een prima presentje bij het tekenen van een nieuw arbeidscontract. Daarnaast worden er veel tips gegeven hoe de werkgever de nieuwe werknemer rendabel kan laten worden.”

Help!
Het volgende boek, waarin duurzaam werknemerschap centraal staat en daarmee de ander kant belicht, is ‘Help! Ik heb een nieuwe werknemer', en verschijnt in 2011. “De vele voorinschrijvingen voor deze uitgave sterken ons in de wetenschap dat we op de goede weg zitten.” aldus Borst.

Bestellen
De prijs voor het boek, inclusief het gebruik van de site en de inzet van de online coach, is slechts € 12,50 per exemplaar. Het boek is te bestellen via http://www.hoeraikhebeennieuwebaan.nl/ en PiT! hr specialists (bestellen@pithr.com)


 

"PiT! komt de gemaakte afpraken snel en gedreven na"

Hoofd HRM Ontwikkeling - Flora Holland