Home Contact English

Coaching & Training

Door mensen binnen een organisatie specifiek te begeleiden blijkt men vaak effectiever en succesvoller te werken. Deze oplossing wordt vaak ingezet middels een training of coachingstraject.

PiT! hr specialists ontwikkelt mensen in:

 • Functioneren (effectiviteit en management)
 • Persoonlijke ontwikkeling (sociale vaardigheden en leiderschap)
 • HRM (rendabel HR en gesprekstechnieken)

Naast deze veelvoorkomende onderwerpen geven wij regelmatig workshops, trainingen en coachingstrajecten met betrekking tot solliciteren (reďntegratie en outplacement) en ondernemerschap.

Bij coachingstrajecten zetten we de gedragsanalysetesten in van MoreProfit Management. Deze testen en analyses helpen bij het formuleren van doelstellingen en het behalen van maximaal rendement. De testen worden ook bij instroom en doorstroom van medewerkers ingezet, teneinde de juiste keuze te onderbouwen en de juiste sturing aan te reiken
voor de leidinggevende.

Open ééndaagse Trainingen (ook mogelijk als in-company)

 • Personal Branding 

  In deze wervelende tijd van jobhoppen, carričremoves en ZZP’ers is het erg belangrijk dat jij jezelf op een unieke en juiste wijze weet te presenteren. Wat zijn jouw kwaliteiten? Waarin ben jij anders dan anderen? Dit heeft alles te maken met Personal Branding. Waarom is het zo belangrijk en zou jij meegaan in deze ontwikkeling? Lees meer >> (pdf)

 • (Loon)beslagen ten ijs!

  Kom als HRM-er, Salarisadministrateur en leidinggevende alles te weten over loonbeslag, communicatievormen, regelingen en voorzieningen. Ook krijg je handvaten mee voor gesprekstechnieken en maak je jouw eigen Plan van Aanpak op dit gebied. Uiteindelijk bundelen wij de hele dag in een map, samen met handige formulieren en praktische tips. Kortom, kom beslagen ten ijs! Lees meer >> (pdf)

 • Cijfermatig Overtuigen
  Als je tegenwoordig als HR Professional bij een directie als volwaardig gesprekspartner aan tafel wilt zitten, dan is het van groot belang dat je de cijfers kent, begrijpt en kan vertalen naar organisatiedoelstellingen. Of je nu te maken hebt met bezuinigingen, een reorganisatie of je wilt meer draagvlak in het Management Team, deze training levert je praktische informatie en handvaten op om jouw adviezen cijfermatig te onderbouwen. Kom, en overtuig jezelf! Lees meer >> (pdf)

 • Gesprekstechnieken voor leidinggevenden
  Als manager heb je veel verschillende gesprekken te voeren, iedere dag weer. Van sollicitatiegesprekken tot aan ontslaggesprekken. Goed nieuws en slecht nieuws gesprekken. Functioneringsgesprekken en ziekteverzuimgesprekken. In twee trainingen ben je in staat iedere boodschap duidelijk over te brengen en krijg je meer handigheid in het voeren van de diverse gesprekken.

Workshops voor scholen (VMBO t/m WO)

 • Ik Kan Solliciteren! (IKS!)
  Voor studenten en scholieren is het van belang dat ze weten hoe er aan de andere kant van de tafel wordt gedacht als zij solliciteren voor een stageplaats, een bijbaan of een “echte” werkplek. Zeker nu de tijden zijn veranderd en het moeilijker wordt om positief op te vallen tussen de vele andere sollicitanten. Wij leren de studenten en scholieren vanuit hun eigen authenticiteit zichzelf te presenteren op papier en als persoon. Vanuit het bedrijfsleven krijgen ze waardevolle informatie en praktische tips mee, waardoor de kans aanzienlijk groter wordt een sollicitatietraject succesvol af te ronden. Lees meer >> (pdf)

  REFERENTIES >>

"PiT! is snel, goed en creatief"

Hoofd P&O -
GLS Netherlands