Home Contact English

10e editie HR SHARE & DARE bij FranklinCovey

Inspirerende locatie en boeiend onderwerp

Donderdag 22 april jl vond de 10e editie van de HR SHARE & DARE bijeenkomsten plaats. Met als onderwerp 'Goed Werkgeverschap' vormde deze avond een unieke gelegenheid om als relatie van PiT! aanwezig te zijn bij FranklinCovey te Amersfoort.

Programma

Het programma werd gevormd door een interessante mix van inzichten, trends en onderzoeksinformatie.


Jolanda Holwerda, Hoofdredacteur en oprichter van Lof Media, verzorgde een presentatie over ‘Beste werkgever voor werkende ouders'. Lof voert dit onderzoek ieder jaar uit en publiceert dit in haar Lof Magazine en  www.lofonline.nl

Ronald Fok, Trainer en Adviseur bij FranklinCovey, verzorgde een presentatie vanuit de fylosofie van Stephen Covey, 'The whole person paradigm'. Aansluitend vond een groepsdicussie plaatst over ‘Goed Werkgeverschap' en de (on)mogelijkheden van de overheid, maatschappij, bedrijfsleven en werknemers.

Graag bedankt PiT! alle deelnemende HR professionals voor hun input en FranklinCovey voor de warme ontvangst en uitstekende verzorging.

PiT! organiseert 15 september 2010 haar eerstvolgende HR SHARE & DARE. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via aanmelden@pithr.com of houd de nieuwsbrief in de gaten!

"PiT! komt de gemaakte afpraken snel en gedreven na"

Hoofd HRM Ontwikkeling - Flora Holland