Home Contact English

Referenties freelancers

CASELOAD – Soraya Ekkel
Enige tijd geleden heb ik voor PiT! hr specialists een opdracht uitgevoerd bij Asterismos B.V. in Hilversum. De samenwerking met Marie Anne Borst en haar collega's heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Een open en warm contact. Wat me het meest in PiT! aanspreekt is het hoge ambitieniveau en hun beleving bij klanten. Een zeer gedreven en professionele organisatie, en zeer resultaat- en klantgericht. Werken voor PiT! heeft me het gevoel gegeven dat ik echt deel uitmaak van hun organisatie. Niet als freelancer die even op een project wordt weggezet, maar als een collega. PiT! blijft optimaal betrokken bij een project en de mensen die daar deel van uitmaken. Hierin onderscheidt zij zich van heel veel andere bureaus. Ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren!

HCMSolutions – Tiny Coens
Het is altijd mogelijk om met consultants van PiT! te overleggen en zij bieden fantastische ondersteuning, een echte “hulplijn”. Eerlijk, snel en vakkundig.

Door deze plezierige en professionele samenwerking ervaar ik het als bijzonder plezierig om opdrachten te mogen doen voor PIT! Ik vertrouw er dan ook op ook in de toekomst samen te kunnen blijven werken en uitdagende opdrachten te mogen uitvoeren voor PIT! HR Specialists. Lees meer >>

>> Referenties van Opdrachtgevers
>> Referenties van Kandidaten

Wilt u ook iets vertellen over uw ervaringen met PiT! hr, stuur dan een email aan info@pithr.com.

"Het streven naar snelle en pragmatische oplossingen"

Head of HR - British American Tobacco