Home Contact English

Referenties opdrachtgevers

ANBO, Bond voor Ouderen 50+ http://www.anbo.nl/
Liane den Haan - directeur
Op het moment dat onze personeelsadviseur met zwangerschapsverlof ging en daarna in een andere rol zou terugkeren, hebben we PiT! ingeschakeld om voor een passende oplossingen te zorgen. Doordat hun persoonlijke aanpak zo gericht was, hebben we, twee jaar later, nog altijd veel profijt van de toen geselecteerde kandidaat. Ondertussen heeft PiT! ook ervoor gezorgd dat onze nieuwe OR getraind is op het gebied van WOR en communicatie.

BAAR FINANCIEEL ADVIES http://www.baarfinancieeladvies.nl/
Roland Baar - directeur
Als MKB ondernemer proberen wij de beste oplossingen en adviezen aan onze cliŽnten te bieden omtrent financiŽle vraagstukken. Als directeur van een snelgroeiend bedrijf ben ik gerustgesteld dat ik met al mijn vragen op personeelsgebied terecht kan bij PiT! Ze helpen me altijd snel en adequaat, ook als ik buiten kantooruren bel. Een fijne slagvaardige en persoonlijke aanpak, die ik kan waarderen.

BOUWMAAT AMSTERDAM (E.O.) http://www.bouwmaat.nl/
Adriaan Pelt - directeur
Onze zeer gewaardeerde HR manager verliet ons plotseling en op veel kortere termijn dan verwacht en gehoopt. Zij kon een grote sprong voorwaarts in haar carriŤre maken bij een andere werkgever. Via PiT! kregen we binnen twee dagen een aantal goede kandidaten voorgedragen. Eén ervan kon binnen een week op interim-basis aan de slag. Binnen 2 maanden hadden we de gewenste vaste invulling voor onze HR positie gevonden via PiT!. Alles helemaal naar onze wens: snelheid en de juiste mensen.

BRITISH AMERICAN TOBACCO http://www.bat.com/
Judith van der Meer - head of Human Resources
PiT! is een flexibel adviesbureau dat streeft naar snelle en pragmatische oplossingen! We maken graag van de diensten van PiT! gebruik als het gaat om flexibele, tijdelijke inzet van HR professionals en om de werving van vast HR personeel.

FLORA HOLLAND http://www.floraholland.com/

Martine Vos - Manager HRM Ontwikkeling

PiT! belooft snel te komen met geschikte kandidaten en maakt dat ook waar. PiT! komt gemaakte afspraken snel en gedreven na.

GLS NETHERLANDS http://www.gls-netherlands.com/
Maaike Adriaansen-Klerkx - manager P&O
Snel, goed en creatief is PiT! ingesprongen op ons verzoek om vervanging te regelen voor onze P&O-adviseur die met zwangerschapsverlof ging. Met twee dagen per week interim ondersteuning, is het gelukt de continuÔteit te waarborgen. De beperkte tijd is optimaal benut en de a.i. P&O-adviseur wist zich snel te verplaatsen in de GLS-organisatie en haar medewerkers.

N&S CONSULTANTS - www.ns-quality.nl
Rinske van het Hoofd - Hoofd Binnendienst N&S

Tijdens de communicatie-training van Marie Anne Borst werd voor mij pas duidelijk hoe belangrijk goede communicatie binnen de afdeling is. Alles valt of staat hiermee! Wij hebben tijdens het traject van PiT! geleerd elkaar beter te begrijpen en daardoor als een echt team te kunnen functioneren. Marie Anne heeft ons op een heldere, spontane en open manier kennis laten maken met de wondere wereld van onderlinge communicatie. PiT! komt op mij over als een professionele, gedreven en klantgerichte organisatie.

>> Referenties van Freelancers
>> Referenties van Kandidaten

Wilt u ook iets vertellen over uw ervaringen met PiT! hr specialists, stuur dan een email aan info@pithr.com.

"Het streven naar snelle en pragmatische oplossingen"

Head of HR - British American Tobacco