Home Contact English

Werving & Selectie

Door onze scherpe selectie ontvangt u alleen de beste HR kandidaten. Wij leveren maatwerk en brengen u uitsluitend in contact met ware specialisten op HR gebied. Leidinggevend of operationeel, voor ieder HR capaciteitsvraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Garantie

We geloven in de kwaliteit van onze Werving & Selectie plaatsingen, daarom hanteren wij een garantieperiode van 4 maanden. Ongeacht de reden van vertrek, werven wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor dezelfde positie.

Kennisdeling

Na plaatsing onderhouden wij graag de contacten met uw nieuwe HR medewerker. Ze worden uitgenodigd voor onze maandelijkse HR Share & Dare bijeenkomsten en kunnen gratis toegang krijgen tot ons PiT! Kenniscentrum Online, zodat u weet dat ze altijd up-to-date blijven met hun kennis.

Begeleiding van a-tot-z

Sommige opdrachtgevers vinden het prettig om ondersteund te worden tijdens een wervingsproces. We helpen met het opstellen van een functieprofiel, we ondersteunen met salariëring, we maken de advertentietekst, we adviseren over de beste wervingskanalen, we kunnen onderhandelen voor u bij werving en we kunnen bij gesprekken aanwezig zijn om leidinggevenden hierin te coaching of om een helder beeld te vormen van alle kandidaten.

Gebruiksaanwijzing als u zelf wilt werven

Indien u zelf wilt werven kunt u ogenschijnlijk veel kosten besparen op een nieuwe medewerker. Uit onderzoek is gebleken dat een mismatch ongeveer
€ 30.000 tot € 40.000 kost. Een goede match is dus essentieel. We kunnen u ondersteunen met een simpele “gebruiksaanwijzing” voor uw zelf geworven kandidaat, d.m.v. een online gedragsanalyse en een op maat geschreven advies. Zo kunt u uw onderbuikgevoel concreet maken en omzetten in effectieve aansturing en stimulering naar uw nieuwe medewerker om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Lees de ervaringen van onze opdrachtgevers >>

"PiT! is snel, goed en creatief"

Hoofd P&O -
GLS Netherlands