Home Contact English

Zakenfestival Almere 2010
'Annemarie Jorritsma vindt boek waardevol en actueel'

Woensdag 22 september j.l. overhandigde auteur en directeur van PiT! hr specialists, Marie Anne Borst, met gepaste trots het gesigneerde previewexemplaar van het boek 'Hoera! Ik heb een nieuwe baan' aan mevrouw Jorritsma, burgemeester van Almere.


Pro-actief werknemerschap en duurzaam werkgeverschap
Mevrouw Jorritsma gaf aan dat dit boek van toegevoegde waarde is voor zowel werknemers als werkgevers. Vooral in deze tijd, nu er zoveel druk ligt op pro-actieve werknemers en duurzaam werkgeverschap. Het boek in combinatie met de website zorgen voor betere aansluiting op elkaar, dus minder verloop, verzuim en verslapping.


Hoera! Ikhebeennieuwebaan
Met de overhandiging werd naast de start van de voorinschrijving ook de launch gevierd van de website www.hoeraikhebeennieuwebaan.nl. Wilt u vrijdag 26 november ook bij de officiŽle boekpresentatie zijn? Bestel dan vandaag en ontvang uw gesigneerde exemplaar uit handen van de auteur.

Het boek kost slechts € 12,50, inclusief BTW. Previewexemplaren zijn aanwezig bij diverse evenementen en bijeenkomsten van PiT! waaronder de HR SHARE & DARE edities.