Marie Anne

eigenwijs | cvdokter | energie

 “conformity gets you nowhere” 

eigenwijs

cvdokter

energie

“conformity gets you nowhere”

spreker

Ondernemen, solliciteren, onboarden, candidate experience, samenwerken, leiderschap, klantvriendelijkheid, gastvrijheid. U bent op zoek naar een enerverende, inspirerende spreker die uw publiek (team, klanten, medewerkers, sollicitanten) in beweging krijgt? U bent aan het goede adres! 

Uiteraard zeggen daden meer dan woorden, daarom ben ik interim inzetbaar op bovenstaande onderwerpen.

brain hurricane

Aan creativiteit geen gebrek! Uit een eindeloze hoge hoed kan ik meedenken over uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast help ik teams  zelf tot inzichten en ideeën te komen. Behoefte aan een frisse blik op het gebied van gastvrijheid, candidate experience, werving van personeel, marketing, ondernemerschap, etc etc? U bent wellicht slechts één telefoontje verwijderd van een geweldig idee!

trainer | adviseur

Solliciteren, presenteren en netwerken. Een uitdaging voor de meesten! Daarom geef ik trainingen op maat voor bedrijven, (onderwijs-) instellingen die jongeren, ouderen en iedereen daar tussen in willen ondersteunen bij deze activiteiten. Ik geef interactieve workshops, evt aangevuld met persoonlijke begeleiding. 1-op-1 adviestrajecten doe ik ook. Ondanks dat ik niet geleerd heb voor coach, ervaren velen mij als een verfrissende spiegel en een waardevolle gesprekspartner.   

CVdokter

Mijn boeken gaan vaak over werkgeverschap en zeker ook proactief werknemerschap. Wat kun je zelf doen, bedenken, vragen, inzetten, opstarten als (nieuwe) medewerker?

Om sollicitanten een hart onder de riem te steken, te motiveren en respectvol een spiegel voor te houden vanuit de ‘andere kant van de tafel’, ben ik -eventueel met meerdere HR collega’s- inzetbaar als CVdokter (workshop / lezing / CVcheckpunt).

WATANDEREN ZEGGEN OVER MIJ

CONTACTGEGEVENS

 

PIT HR | info@pithr.com

marie anne borst | +31 6 526 92 920

 

amsterdam | tilburg

kvk: 39091649 | btw: NL001772730.B6

CONTACTGEGEVENS

 

PIT HR | info@pithr.com

marie anne borst

+31 6 526 92 920

 

amsterdam | tilburg

kvk: 39091649  

btw: NL001772730.B6

SOCIAL MEDIA